Escola infantil autoritzada pel Departament

d'Educació de la Generalitat

Activitats

Les activitats giren en torn a centres d'interès que serveixen com a fils conductors globalitzant tots els aprenentatges i descobertes dels infants. Totes les activitats es consideren educatives doncs en tot moment servim com a model als nostres alumnes.

  • Experimentacions i descoberta de l'entorn.

Mitjançant l'observació, manipulació i exploració els infants van descobrint el seu entorn i creant relacions amb els objectes i persones que l'envolten.

A la nostra llar realitzem moltíssimes experimentacions: tota classe de fruites, panera de tresors, glaçons, gelatina, xocolata, pinzes, bombolles, cotó, diferents papers, sorra, petxines, llums...

Durant el curs, a la llar celebrem totes les festes i tradicions de la nostra cultura: la castanyada, el Nadal, Carnestoltes, la Mona, Sant Jordi i els aniversaris.

  • Desenvolupament de la pròpia identitat.

A partir de la psicomotricitat  i de la motricitat fina els nens aprenen a autocontrolar els seus moviments i a dominar el seu propi cos. Mitjançant l'estimulació primerenca treballem l'atenció i la memòria.

A partir de “el racó de les emocions” treballem l'autoestima del nen i la seva intel.ligència emocional.

  • Desenvolupament dels llenguatges: oral, musical, rítmic-corporal, plàstic i matemàtic.

Mitjançant contes, titelles, cançons, imatges, instruments, pintures... ajudem al nen a expressar idees, sentiments i a fomentar la seva creativitat.

A l'aula de 2 anys, també, realitzem iniciació a l'anglès.